Tjänster

Tjänster

Våra tjänster


* Löpande bokföring 


* Lönehantering


* Avstämningar


* Bokslut & årsredovisningar


* Inkomstdeklarationer


* Bokslut


* Nybildning/Uppstart av nytt bolag


*Rådgivning

  Priser


 Vi har fastpris på alla våra bokföringstjänster vilket innebär att   våra kunder alltid vet hur mycket vårt arbete kommer kosta.

 Priset anpassas efter storlek på företaget och vilka tjänster ni       anlitar oss för.

Vad tycker våra kunder om Vida redovisning?

Att jobba med Vida redovisning är enkelt, går snabbt och fungerar oerhört smidigt. Att allt är digitalt, via appen, ger mig som kund frihet att lägga in underlag precis när som helst, vilket gör att jag inte lägger saker på hög utan gör klart på en gång. Om jag behöver hjälp med något är Vida alltid snabba på att svara på mejl vilket känns tryggt och stabilt. Helt enkelt en redovisningsfirma för de som vill slippa papper, pärmar och borttappade kvitton och fokusera på sin kärnverksamhet.


Jessika Devert,

VD/ägare Dink AB

"Att arbeta med Viktoria på Vida Redovisning gör livet som företagare så mycket lättare.
Jag kan koncentrera mig på det jag gör bäst och ekonomibiten sköts med minimal insats från min sida och Vida redovisning sköter resten. Enkelt och smidigt!”


Pernilla Landström,

ägare Embeco

Efter mer än 5 år av samarbete fortsätter Vida redovisning att imponera. Viktoria är mycket kunnig, serviceminded och ger bra skräddarsydda, praktiska råd för oss på VIS Productions. Hennes förmåga att alltid gå den extra milen, ge snabba svar och tydliga förklaringar har byggt upp en stark tillits baserad relation som har sparat oss både tid och pengar. Vida ger oss mer tid att fokusera på det vi är bäst på, medvetenheten om att vår redovisning är i trygga händer.

Vi rekommenderar starkt

Vida redovisning.


Victor Sjölin,

VD/ägare VIS Productions AB

unsplash